Royalura og Nyheimguten inviterer i år igjen alle våre valpekjøpere til samling på Nyheim Hunde- og Fritidssenter helga 28. – 30. juli.
Vi starter opp fredag kveld med litt hundeaktiviteter og litt om duetreningen som skal foregå resten av helga.
Resten av helga bruker vi til duetrening, apportkonkurranser, duecup og sosiale aktiviteter for både hunder og eiere med familier.
Rørvikdagene arrangeres samme helg, her er det tivoli, martnadsboder og mye mer for den som har lyst til å ta seg en tur å se i løpet av helga – se mer på www.rorvikdagan.no
Litt mer detaljert program:
Fredag: kl. 19:00 samles vi for en presentasjon av deltagerne, info om helga og aktivitetene, samt litt om duetrening og dressur av våre fuglehunder.
Vi tenner grillen og blir bedre kjent utover kvelden – ta med grillmat!
Lørdag: Duetrening for de som ønsker det – vi ønsker at flest mulig skal få prøvd hundene sine. Etter lunch arrangeres det NM-Due (Nyheim-mesterskap) og apportkonkurranse På kvelden blir det middag og sosialt samvær.
Søndag: Etter frokost blir det duetrening for de som måtte ønske det.
Lunch og avreise – de som ønsker kan bli igjen utover dagen for litt mer duetrening.
Det vil bli muligheter for å avlegge apportbevis samt få veiledning, tips og råd om trening og dressering av våre håpefulle.
Praktisk info:
Overnatting – det er fine forhold for å ta med seg campingvogn, sette opp lavvo/telt. Det er ogå mulig å leie rom i «Kårhuset» – her er det åtte dobbeltrom med hotellstandard. Det gjøres evt. direkte med Bertil. Det er også flere alternativer i nærheten for de som vil bo på hotell, campinghytter eller rorbuer.
Bespisning – vi tenner grillen på fredag, ta med grillmat. Hver enkelt tar også med seg tørrmat for helga og det de måtte ønske å drikke utover kaffe.
Lørdag serverer vi middag, vi holder maten. Vi kårer vinnere etter dagens konkurranser og morer oss utover kvelden.
Pris – 1500 kr – (inkl. middag lørdag og duetrening). Prisen gjelder for hver ekvipasje. En ekvipasje kan selvfølgelig bestå av hele familien Barn inngår gratis i ekvipasjen, men ekstra middag for voksne på lørdag koster kr. 200,- Om det er flere hunder i familien så kan de selvsagt også være med. Om det er ønskelig med duetrening for disse hundene så betaler dere for det utenom.
Velkommen til en lærerik og sosial kennelsamling i flotte omgivelser!

Meld Dere på til enten Bertil eller meg:
Bertil Nyheim                                                              Roy Allan Skaret
951 81 595                                                                     95057101
bertil.nyheim@gmail.com                                         postmaster@royalura.com
www.nyheimguten.no                                                www.royalura.com