I helga ble Royaluras P-Tonic Island paret med Storbakken`s KS Nixon og vi forventer da valper ca 10. april 🙂
Bildet viser Nixon og eier Roger Hermanstad etter at de sikret seg andreplassen i Derby-finalen i 2020. Det var imidlertid lenge før den tid at vi hadde bestemt oss for å gjennomføre denne paringen. Vi håper å få frem djerve hunder som er sterke i skallen, rolige i hus og hjem.
Nixon med reg nummer NO43843/19 har i tillegg til 2.plassen i Derby-finalen to ganger 1.UK og to ganger 2.UK, samt 1.AK høyfjell. I tillegg har han vist sine jaktegenskaper med 1.premie i kvalifiseringen på NM skog, samt tre premier på tre dager på Tiurprøven nå sist høst med to ganger 2.AK og en gang 1.AK skog.
Nixon er etter Valera`s Hi-Strå og Nyheimgutens Kuli.
Tonic har to ganger 1.UK og tre ganger 2.UK (en av dem på lavland), samt 2.AK skog. Tonic er etter Rotåa`s Topper og Royaluras O-Pippa. Tonic hadde et alvorlig beinbrudd da hun var 13 måneder gammel og har fortsatt «jern og skruer» i høyre framfot. Men hun hemmes ikke av det i dag og er en meget trivelig hund, som til tross for at hun har blitt ført av mange forskjellige førere har fått noen premier. Hun finner bra med fugl og står sjelden tomt. Hun har 12 egne stand, null tomstand og fem makkers stand på høyfjell og lavlandsprøvene 🙂